Shernon Martis

Vanuit Curacao ben ik in 2003 naar Nederland gekomen om een opleiding te volgen aan het Deltion Grafisch Lyceum in Zwolle.
Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als Web Developer bij verschillende organisaties buiten Zwolle. Zo ging ik aan de slag bij Advance. Niet alleen vond ik hier veel uitdaging in mijn werk, ook heb ik veel van mijn huidige kennis bij dit bedrijf opgedaan. Na een reorganisatie in 2008 bij Advance heb ik nog anderhalf jaar onder een baas gewerkt.

In 2010 heb ik de stap genomen om volledig freelance aan het werk te gaan. Als freelancer kan ik me volledig inzetten op de gebieden waar ik echt goed in ben. Ik heb nu de vrijheid om me voor verschillende projecten in te zetten die verschillende disciplines vergen. Zo vind ik steeds een nieuwe uitdaging, en krijg ik steeds meer systemen onder de knie. Het contact met allerlei verschillende mensen en het zien van diverse organisaties geven mij veel inspiratie. En het mooiste van freelance werk is om uiteindelijk beoordeeld te worden op het geleverde werk.

STRK Mediabureau

Om mijn persoonlijke portfolio nog meer kracht bij te zetten heb ik STRK Mediabureau opgericht. Hierbinnen werk ik aan mijn eigen projecten.
Zo kan ik een goed onderscheid maken met mijn freelance werkzaamheden.